Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив забавні кадри з коханою дружиною, позуючи в образі бомжів. Так, артисти вирішили провести конкурс, запропонувавши шанувальникам з легкістю спробувати удачу і виграти автомобіль. Вбрання бездомних Регіна і Влад приміряли для ролі, пожартувавши, що після розкішного весілля в Італії у них зовсім не залишилося грошей.

"Наш конкурс триває, мої дорогі нові і старі друзі!!!
Менше ніж через тиждень хтось з вас поїде на дуже крутому JEEP CHEROKEE !!! Або з купою грошей!
Та ще з купою подарунків!", -поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Блін Дивлюся кожен раз на Ваше фото і сміюся.🤣🤣🤣🤣🤣", "🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁Барабанний дріб", "Ми ділили апельсин, багато нас, а він один", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Регіна як завжди прекрасна❤️❤️❤️😥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.