Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетну серію кадрів з весілля, примірявши одну з чотирьох розкішних суконь. Так, артистка та її новоспечений чоловік Олександр позували на тлі вілли в Італії, ніжно цілуючи один одного.

"💙💙💙
Ти мої сльози забереш на удачу🙌🏼", - підписала Аліна словами з нової композиції "Непобедима". Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті, засипаючи молоду і щасливу парочку компліментами. Деякі навіть порівняли коханих з головними героями казки "Снігова Королева".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.