Старший син популярної української співачки Ірини Білик Гліб дуже подорослішав і змужнів. Про це розповіла мама Аліни Гросу Ганна Андріївна.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімок, на якому вона зображена в компанії Гліба і його нареченої Аліси.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Як летить час…Зовсім нещодавно Глібчик був маленьким, а тепер він вищий всіх на голову та ще й з нареченою". написала Ганна Андріївна під фото

Фотографію зробили під час весілля Гросу. Саме в цей день Білик розповіла про заручини пари в фіолетовому. Зірка оприлюднила знімок дорослих дітей і зазначила, що вони наступні.

Дійсно, Гліб Оверчук помітно подорослішав. У цьому році йому виповнилося 20 років. Хлопець вже кілька років зустрічається з дівчиною на ім'я Аліса. Як відомо, вона закінчує навчання в одному з вузів Англії.

На весілля Аліни Гросу парочка з'явилася в костюмах фіолетового кольору. Аліса виділялася вогненним відтінком волосся та макіяжем, а син Білик – довгими локонами і сорочкою, під колір волосся коханої.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.uа" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.