Популярного голлівудського актора Кіану Рівза папараці зловили в дуже незвичному образі. Зірка з'явився на вулиці з голим животом, широкою густою бородою та ірокезом.

Відповідні знімки опубикованы в Twitter-акаунті "keanu doing things".

Шанувальники артиста з захопленням відреагували на перевтілення Рівза. Фанати залишили у коментарях під фото безліч захоплених коментарів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я підтримую новий стиль вікінга-серфінгіста", - написала @hatariodyr.

"Чесно, хто з нас не проходив через цю фазу "пухнастого могавка, гігантської бороди і напівтопіка"?" - запитав @captaingauthier.

Багато шанувальників Рівза вважають, що, швидше за все, зачіска і борода актора несправжні.

Кіану Рівз

Нагадаємо, що канадский актор, продюсер і музикант удостоївся представляти нову колекцію марки Saint Laurent сезону осінь-зима 2019/2020. 54-річний Кіану Рівз вже знявся в новій фотосесії для бренду.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка супергеройської франшизи "Месники" і виконавець ролі Тора зіграє самого пізнаваного рестлера в історії.

Також портал Знай.ua писав, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.