Колишня "дружина" Володимира Зеленського за сюжетами "Кварталу 95" Олена Кравець отримала естафету від української гімнастки Різатдінової і репера Серьоги. Пропозиція, яка надійшла Олені, змусить її зробити складний вибір.

Зірка Кварталу 95 Олена Кравець має вирішити, чи стане учасницею популярного шоу "Танці з зірками".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Уже стало відомо, що в оновленому третьому сезоні на паркет вийдуть призер олімпійських ігор з художньої гімнастики, молода мама Ганна Різатдінова і популярний репер Серьога, який відомий також як Поліграф Шарікоff.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що у цьому сезоні учасників вибирає "чарівний дискобол", який застав Серьогу і Анну зненацька на одній зі зйомок. Недовго думаючи, вони прийняли запрошення і зустрінуться з телеглядачами вже в першому ефірі "Танці з зірками", який відбудеться 25 серпня.

"Моє життя дуже схожа на це шоу. Мені звичний весь цей антураж. Як і в реальному житті, мене будуть оточувати красиві жінки і успішні колеги", - сказав Серьога.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У свою чергу, Анна Різатдінова зізналася, що завжди мріяла танцювати в цьому проекті і дивилася шоу з моменту його виходу на екрани.

"Зараз потрібно сказати, що я помилялася, коли думала, що бальні танці - це легко, - сказала Ганна. - Насправді це важка праця. Але я спортсменка, і праця мене не лякає. Мені пощастило, що я займалася гімнастикою. Це особливий вид спорту, який близький до балету і танцю. Мені дуже допомагає те, що у мене хороша розтяжка і гнучкість. Є і негативні сторони того, що я маю спортивний досвід, але я не хочу їх розкривати. Тепер завдяки проекту у мене з'явилася приголомшлива можливість прожити ще одні олімпійські ігри, тільки вже не на гімнастичному килимі, а на танцполі", - поділилася своїми думками Різатдінова.

Новоспечені учасники проекту передали танцювальну естафету актрисі студії "Квартал 95" Олені Кравець, співачці і ведучій "Життя відоміх людей" TAYANNA і артисту, тренеру "Голос. Діти" Дзідзьо.

Учасники також вирішили кинути виклик акторові, який веде "ЖВЛ", володарю титулу Містер Україна і Mister Sea World Богдану Юсипчуку.

Найближчим часом стане відомо, хто з них прийме естафету.

Нагадаємо, епатажна MARUV вийде на паркет "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець з Квартал 95 показала українцям справжнє обличчя

Також Знай.ua писав, Олена Кравець із Квартал 95 показала, де живуть найкрасивіші дівчата