Відома ведуча Регіна Тодоренко, яка нещодавно відгуляла весілля з Владом Топаловим у Італії, нарешті показала обличчя їхнього восьмимісячного сина.

Молода матуся на своїй сторінці в Instagram опублікувала зворушливий пост, у якому розповіла, що її син Майкл вперше побував у кадрі, та зізналася, що відчуває провину за таке неспокійне дитинство малюка.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли ти спиш, я тихенько плачу біля твого ліжечка, тому що, мені здається, що мій малюк повинен зростати зовсім в інших умовах, і ти заслуговуєш кращого дитинства, а твої бабусі втішають мене і кажуть: "Перестань ревіти, він вибрав вас ще на небесах і знав, що його батьки - артисти". Я точно знаю, що ти будеш рости за лаштунками на батькових концертах і в гримерках на маминих шоу. І я поки не розумію, як це відіб'ється на твоїй долі", - зізналася Тодоренко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як виявилося, зоряний нащадок став обличчям бренду Pampers.

"Сьогодні ти вперше побував не за кадром, а у кадрі. Ділити з тобою один знімальний майданчик - це велике щастя, а найзворушливіше відчуття для матері (яке я відчула сьогодні) - це гордість, величезна гордість не за себе, а за сина, якому аплодувала стоячи вся знімальна команда!", - розчулилася Регіна.

Знімком з рекламної кампанії, про яку повідомила, Регіна поділилися на фан-сторінці зіркового подружжя. Це перше фото, на якому видно обличчя малюка.

Також ведуча розповіла, як їй непросто поєднувати материнство з щільним робочим графіком.

"Мій син - моя велика гордість. Так, у нас з тобою нетипові умови, ми майже не буваємо вдома. Ти живеш в дитячій гримерці, поки мама знімає черговий важливий проект. Ми носимося з країни в країну на масштабні заходи та знімання з двома валізами улюблених іграшок, щоб тобі якомога більше речей нагадували про твою теплу затишну дитячу кімнатку", - зворушила Тодоренко.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала закулісся рекламних роликів

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко зганьбилася рекламою дитячої каші

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко нялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою,