Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з семимісячним сином Михайлом, нарешті показавши його обличчя в рекламі підгузників. Так, артистка зізналася, що її син заслуговує кращих умов, ніж гримерка, але мріє виховати його справжньою людиною.

"Мій син - моя велика гордість. Кожен день я спостерігаю за тобою: як ти вперше посміхнувся 😃, як забавно віджався від підлоги, як насупив брови 🤨 і став схожим на тата🙈, пробурмотівши «бу-бу-бу», як невпевнено , але сміливо поповз, як вперше обійняв маленькими сильними ручками маму і виголосив «ме-ме»!!! Так, у нас з тобою нетипові умови😌, ми майже не буваємо вдома, ти живеш в дитячій гримерці, поки мама знімає черговий важливий проект. Ми носимося з країни в країну на великі заходи і зйомки з двома валізами улюблених іграшок, щоб тобі як можна більше речей нагадували про твою теплу затишну дитячу кімнатку. Коли ти спиш, я тихенько плачу біля твого ліжечка, тому що, мені здається, що мій малюк повинен рости зовсім в інших умовах, і ти заслуговуєш кращого дитинства, а твої бабусі втішають мене і кажуть : «Припини ревіти, він вибрав вас на небесах і знав, що його батьки - артисти». Я точно знаю, що ти будеш рости за лаштунками на батькових концертах і в гримерках на маминих шоу. Я поки не розумію, як це позначиться на твоїй долі. Мені абсолютно неважливо, чи станеш ти артистом, нейрохірургом або маляром, головне - виховати тебе великою ЛЮДИНОЮ, а з усім іншим ти сам впораєшся!!! Сьогодні ти вперше побував не ЗА кадром, а В кадрі; ділити з тобою один знімальний майданчик - це велике щастя 😃, а зворушливе почуття для матері(який я випробувала сьогодні) - це гордість, величезна гордість не за себе, а за сина, якому аплодувала стоячи вся знімальна команда!!! Коли-небудь цей слізливий пост обов'язково попадеться тобі на очі, можливо, тобі буде 15 або 24, а може, 33. І я сподіваюся, прочитавши ці рядки , ти посміхнешся і подзвониш нам з татом, сказавши спасибі за таке божевільне дитинство)🙏🏻", - зворушливо підписала Тодоренко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.