Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з гри в бадмінтон, позуючи в облягаючому топіку тілесного кольору і коротеньких шортиках. Так, артистка не тільки засвітила розкішну фігуру, над якою наполегливо трудиться, але і зізналася, що "промокла до трусів".

"#бадминтонистка или #бадминтонщица 🤪 #Одесса
Промокла до трусів 🙈
От у мене питання до вас : ви більше любите бігати просто так або якщо є мета?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "А спортивна яка💞)", "насправді професійний бадмінтон дуже складний, сама така ж виходила👌🏻", "А промокли від дощу? Чи спітніли?)😄", "Регіна , Ви така красуня !!! Просто приклад для мільйонів 😍👍🏻", "Ви дуже чудово виглядаєте 🔥🙌".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.