Відомий український комік Сергій Притула збирається на зустріч з найкращими школярами-математиками у таборі для талановитих підлітків "Kontora Pi". Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вивозять вони мене, значить, у ліс і запитують: "Синус-косинус є? А якщо знайдемо? Бісектрису і медіану не плутати, Вася! Властивості логарифмів знаєш? Нє? Ти що, гуманітарій? !!" Десь так проходила зустріч з найкращими школярами-математиками, які традиційно збираються з усієї країни в математичний табір для талановитих підлітків "Kontora Pi"! Ну, як збираються ... Peter Chernyshov організовує!, - написав Притула.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Комік додав, що сподівається, що майбутній "цвіт науки" виросте в Україні, а не за кордоном.

"Хоча двома руками "за" те, щоб мали можливість і вчитися і працювати там. Але з користю для "тут"!", - підсумував Притула.

Нагадаємо, Притула жорстко звернувся до РНБО після загибелі наших воїнів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула з "Голосу" розповів, як вибиває гроші для проектів.

Також портал Знай.ua писав, Сергій Притула розкрив головне правило сімейного життя.