Всесвітньо відома світська левиця, зірка американського реаліті-шоу Кім Кардашьян показала знімки з прогулянки в незвичайному вбранні.

Відповідні фотографії Кардашьян опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Кім Кардашьян

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знаменитість з'явилася на вулиці у "рваному і брудному" вбранні. Колір сукні з велюру схожий на мармур з чорними, коричневими, попелясто-зеленими і сірими розводами.

Плаття в підлогу доповнив пікантний розвіз спереду і сексуальні шлейки. Верх сукні неоднорідний, нібито порваний.

На фотографії можна побачити, як окремі клаптики тканини оброблені облямівкою в тон, яка також грає роль бретелей в наряді. Одна з "дірок" розташовується в області грудей зірки.

Кім Кардашьян

Нагадаємо, що всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, цього разу діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в дивному образі, яким здорово здивувала шанувальників.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.