Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відверте селфі, позуючи лише у ліфі і засвітивши груди. Так, артистка зізналася, що поки семимісячний син Мишко спить, вона встигає навести марафет.

"Коли М спить , я наводжу марафет, і з мамки з розпатланою гулькою на голові перетворююсь на «тьолочку»🙈😁 А ще недавно думала про те , з появою дітей у тебе з'являється мільйон турбот і справ, але якимось чином ти все встигаєш. Звідки беруться ці сили, не розумію, але знаю точно, що організм жінки - це дуже витривалий і стресостійкий механізм 💪🏻 Звідки ви берете сили ? У чому ваш секрет? ", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз і почали засипати Регіну коплиментами.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.