Відомий російський співак опублікував зворушливе фото своєї багатодітної сім'ї.

Стас Михайлов і його дружина Інна — одна з найміцніших пар російського шоу-бізнесу. Подружжя разом уже 8 років. За цей час у них з'явилося двоє спільних дітей — дочки Іванна, і Марія. Також в обох є діти від попередніх шлюбів: у Стаса син Микита (2001 р.) і дочка Дарина (2005 р.), у Інни син Андрій (1993 р. н.) і дочка Єва (1999 р. н.). Однак це не заважає Михайловим залишатися щасливою і дружною родиною, пише Сlutch.


Стас Михайлов з дружиною Інною разом вже 8 років.

Так, на новому фото зірка шансону позує в обіймах своїх дочок. Знімок зроблено на відпочинку в Сен-Тропе, де зараз проводить час сім'я Михайлових.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стас Михайлов з дочками і дружиною на відпочинку

В коментарях спадкоємиць Стаса Михайлова засипали компліментами.

"Які красуні) як принцеси з Діснея", "Кльова сім'я", "На вас не намилуватися)", "Як старша донечка на вас схожа, Інна) з першого погляду можна і не розрізнити де мама, а де дочка)", "Гарна родина!", "Яка Маша у Вас ніжна, так любить татка, Іванна вже доросла, більш стримана", "Гарненькі", - обговорюють в Мережі.