Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. А в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі цікаві фото, а в підписі до них написала довгий пост... про Мадонну.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На фото можна побачити Монро у стильному образі. Треба сказати, що ця діва таки вміє справляти враження своїм бездоганним смаком і шармом. На знімку вона з'явилася в широких червоних штанях і бежевому топіку, при цьому на ній безліч прикрас. Волосся Монро розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. За словами Монро, ці знімки були зроблені 10 років тому, на них вона танцює.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.