Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, позуючи на райських Мальдівах. Так, артистка повторила мальдівські "подвиги" Волочкової, вихваляючись струнким тілом і сильними руками.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Христина скарлючилась в кумедній позі на каменях у воді, вона стоїть на руках, при цьому випрямивши і трохи розсунувши ноги. На ній спокусливий чорний купальник, волосся зібране у хвостик, а на очах темні окуляри. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію актриси, багато хто дивуються її сильним рукам, а інші жартують з приводу пози.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.