Російська співачка Альбіна Джанабаєва опублікувала фото з чоловіком Валерієм Меладзе у своєму instagram, повідомляють Clutch.

Одна з найпопулярніших пар російського шоу-бізнесу - Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва. Їх шлюб триває вже багато років. Подружжя виховує двох синів Костянтина і Цибулі. Крім того, у Меладзе є три дочки від першого шлюбу: Інга, Софія і Аріна.

Нещодавно Альбіна Джанабаєва вирушила на відпочинок до Італії та Іспанія. За словами самої знаменитості, свою відпустку вона проводить з дітьми і чоловіком. Втім жодної спільної фотографії з-за кордону у пари не з'явилося.

Правда лише пару днів тому Альбіна Джанабаєва опублікувала у своєму instagram новий знімок. На ньому вона відображена в яскравому малиновому сукню з приспущеними плечима. На щоці і плечі у співачки намальовано червоне серце, а по ліву руку стоїть благовірний Валерій Меладзе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, три дивні деталі не вкладаються в голові, поліція не змогла мовчати.


Як повідомляв раніше Знай.uа, те, що сталося, назвали справжнім дивом.


Також Знай.uа писав про те, що археологи розкопали в Україні справжній скарб.