Шоу Холостяк на СТБ змінює життя учасниць незалежно того, вони стали переможницями чи ні. Хтось стає моделлю, хтось – провідної або ж просто знаходить свою аудиторію. А головна зірка п'ятого сезону Холостяка Марина Кіщук, яка боролася за серце футболіста Сергія Мельника, кардинально змінилася зовні. Про це повідомляє Clutch.

Як відомо, стосунки пари по закінченню проекту тривали недовго, оскільки Мельник не міг визначитися, яким бачить своє майбутнє. Футболіст довго розмірковував над тим, залишитися йому в Білорусі або повернутися в Київ, і довго морочив голову Кіщук. З цих причин сама дівчина і стала ініціатором розлучення.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З тих пір Марина Кіщук стала зовсім іншою людиною. Вона скинула кілька кілограмів, почала активно користуватися косметикою і доглядати за зовнішністю, а також, ймовірно, скористалася послугами пластичних хірургів. Тепер переможниця Холостяка виглядає, як справжня лялечка!

"Мариночка, у вас що не фото, то шедевр. З кожним днем все красивіше і красивіше", "Мариночка, ви ідеальна! Справді красива жінка, на яку приємно дивитися!", "Не стежила за вами ще з часів Холостяка, але ви чудово виглядаєте. Мельник напевно лікті кусає", – коментують шанувальники.

Примітно, що в 2018 році Марина Кіщук здобула перемогу в конкурсі краси Super Model Universe.

Нагадаємо, що Микита Добринін і Квіткова засвітили в мережі маленьке потомство.

Як повідомляв портал Знай.ua, пустотлива наречена "Холостяка" вийшла на балкон без одягу.

Також портал Знай.ua писав, що холостяк Добринін отримав серйозну травму.