Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже цікавому образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує в стильному луці біля моря. На прогулянку біля води в Барселоні артист вийшов у синіх джинсах і бордовій футболці, він катається на самокаті. Віталік дивиться в камеру крізь сонячні окуляри, і мило посміхається в камеру. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію співака.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.