Зірка Кварталу 95 Олена Кравець терміново звернулася до українців за фінансовою допомогою. Артистка записала відеозвернення, в якому розповідає про те, що важко захворіла молода українка - і їй потрібна негайна операція. На кону стоїть людське життя.

Про трагедію молодої українки Кравець розповіла на своїй сторінці в Instagram. Вона записала відеозвернення, в якому і вказала суть прохання. Також артистка уточнила, що дівчині потрібна термінова операція.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

".. Я хочу звернутися до Вас за допомогою...Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка.", - звернулася до українців актриса Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У своєму коментарі до відеоролика Кравець заявила, що більш детальна інформація та реквізити вказані на її особистій сторінці. Варто відзначити, що Кравець розмістила цей пост на офіційній сторінці студії "Квартал 95".
Нагадаємо, у відомої телеведучої вбили сина: понівечене тіло знайшли під купою щебінки.

Також ми повідомляли, що зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець з'явилися проблеми зі станом здоров'я. Відомо, що Кравець початку хандрити з-за того, що їй доводилося працювати відразу на декількох посадах в "Кварталі". Стало відомо, що гумористка була адміністратором всього проекту.

Як повідомляв Знай.uа українці "призначили" Кравець із Квартал 95 міністром культури.

Українці пропонують влаштувати подібні фотосесію і для чоловічої половини кварталівців.

Нагадаємо, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір.