У мережі з'явилося жартівливе відео, на якому російська співачка Алла Пугачова доводить, що її волосся натуральні. Відповідні кадри розмістили на фанатській сторінці її дочки – Єлизавети Галкіної в Instagram.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео виконавиця піднімає свої волосся і каже, що це зовсім не перуку, а свої волосся. Вона зізнається, що все волосся її, у неї приделано всього два хвостики – для обсягу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В коментарях до посту шанувальники відзначили, що їм все-одно ходить Пугачова в перуці чи ні і вона є їх улюбленою співачкою.

"Хоч лиса — все одно найулюбленіша", "Кому яке діло, перуку не перуку", " Класна! Відкрита! Талановита! Волосся завжди були і є свої багаті! А ці два хвостики для обсягу ви давно нам показали …прикольно з гумором…!", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Пугачова блиснула стрункою фігурою в платтячку, як дівчинка.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Пугачової підірвала мережа суперечкою з Галкіним, видала таке.

Також Знай. ua писав, що Пугачова ризикує загриміти за ґрати.