Українська співачка Ані Лорак, яка живе і будує кар'єру в Росії, вразила шанувальників новими знімками в Instagram зі свого виступу.

Нещодавно в мережі з'явилися чутки про те, що артистка перебуває в цікавому становищі. Однак підозри фанатів не знайшли підтвердження, адже нові фото з виступу в російському Світлогорську довели, що Лорак не вагітна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, співачка виступила в обтягуючій золотій сукні з розрізом від стегна. І фото відразу звели нанівець усі плітки про її вагітність.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, другий концертний наряд також підкреслив, що чутки неправдиві. Для виступу Лорак одягнула шкіряний костюм, який сильно обтягує фігуру. Отож натяку на округлий животик зовсім немає.

Нагадаємо, Ані Лорак вирішила показати чергове селфи з машини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лорак вбралася в коротку чорно-білу сукню і досить громіздкі черевики.

Також портал Знай.uа писав, що Лорак позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу.