Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Усі жінки відьми" Шеннен Доерті розповіла про свою боротьбу з раком молочної залози. Актриса дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що перебуває у ремісії з 2017 року і що люди часто не розуміють, через що їй довелося пройти.

"Кумедна річ, пов'язана з раком, полягає в тому, що, коли ви більше не проходите хіміотерапію або променеву терапію, люди думають, що ви у порядку, що ви повернетеся у норму. Але вони не розуміють, що ваше тіло пережило щось настільки неймовірно складне, що воно ніколи повністю не прийде до тями", - говорить Доерті.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами 48-річної актриси, їй доводиться мириться з критикою на свою адресу, адже через лікування вона вже ніколи не зможе виглядати так, як раніше.

"Я ніколи не стану такого розміру, як раніше. Деякі з ліків, які я приймаю, продовжують вимивати з мене колаген, тому в мене ніколи не буде обличчя без зморщок. Я критично ставлюся до себе. Але є деякі речі, з якими неможливо боротися", - каже вона.

Доерті вважає, що їй дуже пощастило залишитися у живих.

Нагадаємо, актор "Беверлі-Хіллз, 90210" розкрив багаторічну таємницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірки "Беверлі Хіллз" змінилися так, що рідна мама не впізнає.

Також Знай.uа писав про те, перезапуск "Беверлі-Хіллз, 90210" б'є всі рекорди.