У вівторок, 20 серпня, на 80-му році життя померла культова російська актриса Олександра Назарова. Про це повідомляється на сайті Московського драматичного театру ім. М. Н. Єрмолової.

Багатьом Назарова запам'яталася за роллю Надії Михайлівни, бабусі Вікторії, в серіалі "Моя прекрасна няня".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щойно прийшла гірка звістка: не стало дивовижної, чудової, унікальної Олександри Іванівни Назарової", - сказано в повідомленні.

Олександра Назарова

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, в театрі смерть Назарової назвали "непоправною втратою" для всього мистецтва. При цьому про дату і місце прощання з актрисою буде відомо незабаром.

Олександра Назарова

Олександра Назарова народилася 17 липня 1940 року в Ленінграді. Знялася більш ніж у 80 фільмах і телесеріалах, в тому числі "Екіпаж", "Принцеса на бобах", "Кадети", "Бригада" та "Моя прекрасна няня".

Нагадаємо, у загиблого соліста The Prodigy Кейта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер видатний американський актор Данго Нгуєн.

Також портал Знай.uа писав, про що говорили перед смертю Робін Вільямс, Емі Вайнхаус та інші.