Кіномани вже давно чекають новину про відому картину "Матриця". Так, у продовження "Матриці", про яку до нещодавнього часу було мало що відомо, таки знімуться Кіану Рівз , Керрі-Енн Мосс. Відомо, що зіграють вони все ті ж ролі Нео і Трініті.

Про це стало відомо завдяки офіційній інформації, що пролунала в заяві голови правління Warner Bros. Picture Group Тобі Еммеріха.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він також підтвердив, що режисером картини стане один із сестер Вачовські — Лана, вона ж пише сценарій (разом з письменником Олександром Хемоном і автором "Хмарного атласу" Девідом Мітчеллом) і буде одним з продюсерів проекту. Виробництвом і дистрибуцією займуться Warner Bros. Pictures і Village Roadshow Pictures. Зйомки повинні стартувати на початку 2020 року.

"Знову увійти у "Матрицю" з Ланою неймовірно хвилююче, - зізнався Еммеріх. - Вона - справжній провидець, унікальний режисер, і ми раді, що вона пише, спрямовує і продюсує нову главу у всесвіті "Матриці".

Деталі сюжету поки не повідомляються, як і те, чи повернеться Лоренс Фішберн до ролі Морфеуса. Ходять чутки, що персонаж може дістатися молодому акторові.

Нагадаємо, Джолі забула про Пітта в обіймах зірки "Месників": його дружина зійшла з розуму від ревнощів.

Як повідомляв Знай.uа всесвітньо відома модель таємно заручилася зі своєю дівчиною: сенсаційні подробиці.

Знай.uа писав, Кіану Рівз в образі чи то вікінга, чи то серфера показав пивне пузо: невпізнанний.