Хоч літо і підходить до кінця, стежити за фігурою треба увесь рік. Спорт, правильне харчування і внутрішня гармонія - найкращі помічники у нелегкій справі. А ось і мотивація від українських красунь, яким вдалося схуднути і стати від цього тільки краще.

Руслана Писанка

В кінці 2017 року відома українська актриса Руслана Писанка шокувала шанувальників. Знаменитість худла разом зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим, який позбувся 40 кг зайвої ваги.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наталія Могилевська

У 2017 році знаменита українська співачка Наталія Могилевська також здивувала неймовірним перетворенням. Заради участі в шоу "Танці з зірками" артистка схудла на цілих 25 кілограм! За словами 42-річної виконавиці, їй допомагали особлива дієта і спорт. Головний принцип її харчування – ніколи не голодувати, а їсти невеликими порціями по 4-5 разів на день. У першій половині дня потрібно вживати вуглеводи з овочами і фруктами, у другій – білки з овочами.

Тіна Кароль

У листопаді 2017 під час щорічного "Viva! Бал" Тіна Кароль захопила шанувальників, з'явившись в латексній сукні. Секрет Кароль простий - ранкова зарядка і секретна дієта.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Настя Каменських

28-річна Настя Каменських любить похвалитися пишними формами, але при цьому дуже старанно працює над собою в залі з персональним тренером і чоловіком Потапом. Настя розповіла, що відмовилася від солодкого, мучного, і алкоголю, їсть в один і той же час і п'є до чотирьох літрів води на день.

Маша Єфросиніна

36-річна телеведуча Маша Єфросиніна спробувала навіть небезпечні дієти, які закінчувалися плачевно. Але нещодавно знаменитості вдалося скинути 20 кілограмів. У раціоні артистки немає м'яса, і харчується вона в основному смузі, однак фанати переживають, щоб Маша не переборщила.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.