Чутки про те, що популярна співачка Софія Ротару лікується в Криму від онкології всерйоз стурбували публіку. Місцевий житель, який нібито живе поруч із зіркою, розповів в соцмережах, що вона перебуває на дачі в Ялті, де приходить у себе після процедур.

Між тим представник Ротару в бесіді з журналістами вирішив розкрити правду про її здоров'я. Концертний директор Софії Михайлівни Сергій Лавров розповів, що раку у артистки немає, а в Крим вона в цьому році не приїжджала зовсім. Нагадаємо, в Ялті у неї є готель "Вілла Софія", де вона давно не з'являлася, передає "NewsProua".

Софія Ротару

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ротару живе як і раніше в Києві. І якщо у неї є якісь медичні процедури, не пов'язані з вигаданим раком, то Софія Михайлівна проходить їх не в Криму, а в Німеччині, в передмісті Франкфурта". пише ЗМІ

Німецькі лікарі повністю обстежують Ротару, коли виникає необхідність. Лавров також розкрив секрет молодості зірки. За його словами, 72-річна артистка щороку відправляється в одну з італійських клінік. Там вона під наглядом фахівців проходить детокс-терапію, п'є вітаміни, живиться за спеціально складеним меню і худне.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.