Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відверті кадри з архівної фотосесії, позуючи в ролі дівчини-вамп. Так, артистка приміряла сукню з ланцюгами замість бретелей і темний вечірній макіяж, привітавши шанувальників з Днем кіно 27 серпня.

"З днем КІНО, дорогі мої друзі❤️ нехай з кожним роком наш кінематограф стає краще, якісніше, душевніше, конкурентноспроможніше і професійніше. Нехай мистецтво в ньому стоїть на першому місці, нехай підкорює серця всього світу🙌🏼 Нових ідей, нових героїв, нових поглядів і нескінченного розвитку молодим і не молодим талантам ❤️P. s. В якій ще ролі вам би хотілося побачити мене?😊", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери почали засипати Аліну компліментами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.иа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.