27 серпня українська співачка Сусана Алімівна Джамаладінова, відома як Джамала, святкує 36-й день народження. Пропонуємо разом з нами згадати історію яскравої представниці кримськотатарського народу.

Біографія Джамали

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Переможниця Євробачення-2016 народилася в Киргизії. Туди тікала її прабабуся після депортації кримських татар з півострова. Пізніше вони повернулися на батьківщину, де і росла Сусанна. Сумно, що вже дорослій Джамалі довелося повторити долю прабабусі після анексії Криму Росією.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Батьки співачки – теж музиканти. Сусанна мріяла стати співачкою і ветеринаром. Освіта у Джамали музична, також вона брала участь у різних конкурсах і фестивалях.

Після перемоги на конкурсі "Нова хвиля" в 2006 році співачка розірвала контракт з продюсером Оленою Коляденко. Потім Джамала замахнулася на "Євробачення". Але в нацвідборі програла Міці Ньютон. У 2016 співачка гордо представляла Україну на конкурсі і привезла додому перемогу.

У 2017 році Джамала вийшла заміж і вже через рік народила первістка Еміра-Рахмана Сеїт-Бекіра ог'чи Сулейманова.

Відомі цитати Джамали

"Щастя для мене – це коли немає ненависті між людьми, серед яких я живу. Коли люди добре ставляться один до одного. Не обов'язково любити, але важливо поважати іншу людину".

"Я кожен раз співаю так, ніби це мій останній виступ"

"Бреше і творча людина, яка каже, що їй байдуже, що думають люди".

"Моє життєве кредо – арабське прислів'я: "Ні один сосуд не вміщає більше свого обсягу, крім глечика знань – він постійно розширюється".

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала показала фанатам свого сина.

Також портал Знай.uа писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.