Пресі мало відомо про особисте життя Сергія Пархоменка, більш відомого як репер Серьога. Артист ніколи не афішував свої стосунки з дівчатами. Народження дітей він теж тривалий час приховував. Однак днями білоруський виконавець у прямому ефірі показав своїх синів - Марка і Платона. Для багатьох шанувальниць Серьоги наявність в нього родини стало великою несподіванкою. Гортай вниз, щоб побачити фото. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Так, своїх спадкоємців Серьога представив публіці під час першого ефіру шоу "Танці з зірками", новий сезон якого стартував 25 серпня на каналі 1+1. Легендарний репер і зірка численних шоу пояснив, чому так довго пропадав і як живе зараз.

"Легенда нікуди не йшла. Легенда знову у прямому ефірі. Я не тільки шоу-бізнесом займаюся, не тільки пісні пишу. У мене два сина - Марк і Платон. Зараз вони живуть зі мною", - ділиться в ефірі Серьога.

Зазначимо, що старшому Марку - 10 років, а молодшому Платону в 2019 році виповниться рівно 7 років.

Зі своєю другою дружиною Поліною, яка народила йому синів, Серьога не живе. Всі турботи по вихованню дітей лежать на його плечах.

"Тато встає рано. Готує сніданок. Потім буду дітей. Діти йдуть на заняття, а я розучую хореографічні комбінації", - розповідає про будні репер.

Нагадаємо, що суддя "Х-Фактора" Серьога проміняв чорний бумер на літак.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 серпня, на телеканалі "1+1" стартує новий сезон проекту "Танці з зірками".

Також портал Знай.ua писав, що у прямому ефірі "Танців з зірками" Серьога виїде на "бумері".