Нещодавно гуморист Євген Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля". Пара активно щось обговорювала та не приховувала почуттів. Асистентка Петросяна, а тепер його кохана Тетяна Бурхунова ніжно дивилася на гумориста.

Відповідне відео опублікували місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сам Петросян був одягнений в сорочку і штани на підтяжках, а його пасія — в кольорову сукню.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пара прийшла на заключний концерт фестивалю, аби послухати виступ Ріти Ору.

Зазначимо, що нещодавно гуморист Євген Петросян та Олена Степаненко ошелешили новиною про своє розлучення. Вони прожили у шлюбі понад 30 років. Однак після розлучення у суді Петросян і Степаненко все ще залишаються чоловіком і дружиною перед Богом. Як повідомляють інсайдери, Євген Ваганович попросив розвінчати його з дружиною, але представники церкви відмовилися. За словами ієрея Андрія Дорохіна, артисти уклали церковний шлюб десять років тому.

Нагадаємо, Петросян покинув коханку: Степаненко потопає у квітах і ніжностях.

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.