Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила обкладинку для хіта Алли Пугачової "Живи спокійно, країна", яку Примадонна дозволила їй переспівати на ювілейному вечорі Ігоря Кругото. Так, артистка позувала в образі Діви Марії, а на виступі і зовсім скинула з себе одяг, залишившись у коротких спідниці і топіку без спідньої білизни.

"ПРЕМ'ЄРА!!!!
чекаєте???", - поділилася новинами Лобода. Фолловери почали обурюватися: "Зробили з неї Божу Матір,прости мене Господи!" "По-моєму це вже занадто, манія величі на обличчя!", "Лободу люблю, але це перебір, що фото що пісня 🤢", "Манія величі зашкалює. Вже і німб носить 😂😂😂", "Перебір..зазналася☝️", "Теж мені, богиня.. раніше було краще,поки не загордилась", "СВІТЛАНУ СЕРГІЇВНУ ПІДМІНИЛИ".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.