Популярна українська виконавиця Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії здивувала шанувальників дивним відео зі своєю донькою Сонею.

Відповідний ролик зірка опублікувала у своєму Instagram.

"Всім привіт, я собачка Соня, а ось це моя мама. Ми їдемо в машині", - каже донька Лорак на відео.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після розірвання шлюбу з Муратом Налчаджіоглу через його інтрижку з Яною Бєляєвою, Ані Лорак встигла прийти в себе. Тепер у неї новий залицяльник, російський продюсер Єгор Гліб, який раніше був чоловіком відомої артистки TAYANNA.

Схоже, Лорак остаточно відпустила минуле і тепер повністю поринула у нові стосунки. Шанувальники помітили, що артистка розцвітає на очах і світиться від щастя на сцені. У перервах між концертами зірка проводить весь час зі своєю 8-річною донькою Сонею.

Шанувальники не пройшли повз настільки милого відео і почали активно коментувати публікацію. Багато неоднозначно прийняли таке перевтілення дочки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не втрималися.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.иа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.