Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників спокусливим знімком.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На фотографії, яку Надя опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному платті, з вельми оригінальним принтом, незвичайного фасону. При цьому найбільше уваги привертає промениста посмішка співачки і її природна краса. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережа зухвалим чином

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережа новою фотосесією.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережа спокусливим фото.