Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відвертий кадр, вирушивши з новоспеченим чоловіком Олександром в розкішний заклад Москви. Так, артистка позувала у вечірній сукні з паєтками і надто глибоким декольте, виставивши напоказ масивні груди.

"#КогдаМужФотограф😘
Всім добрих снів❤️🖤❤️🖤❤️
#sunsetparty 🌅🥂", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "А сіськи то російські.", "І хороший чоловік і дружина красуня!", "Елегантна🤗", "Груди супер😍❤️🔥", "Вау 🍑🍑", "Оце очиськи🔥", "сісечкі супер", "Ух крихітко який у тебе класний виріз що м'ячики вивалюються", "Твої очііі🤤🤤🤤 шикарна як завжди💖".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.