Анна Сєдокова – відома українська співачка, яка не раз визнавалася однією з найкрасивіших жінок. Артистка встигає поєднувати кар'єру з материнством, виховуючи трьох дітей і випускаючи нові кліпи.

На честь нового навчального року дівчина згадала шкільні роки і поділилася з фанатами своєї історією в Instagram. Також вона опублікувала фото, на якому зображена зовсім підлітком. Виявилося, що Анна в школі вона була вигнанцем без друзів і з купою комплексів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В школі я була потворою. Вигнанцем і не дуже популярною дівчинкою. Однією з тих, хто плаче в туалеті, коли на дискотеці всі танцюють парами. Якщо не вірите , то перегорніть наступне фото в каруселі ) Зараз дивлюсь на фото і розумію, що нічого страшного немає, мила дівчинка, але, напевно, позначилася бідність в якій ми жили, відсутність речей , музична школа та народний ансамбль додатково ну і Мама, вчителька через яку мене всі вважали зрадницею, немов я повертаюся додому і Мамі все розповідаю. Тому я ніколи і ні про що не розповідала мамі. Ні про що. Шкільних друзів у мене немає. Якось не склалося. Мене ніколи не брали ні в які компанії, не брали на вечірки. Я не курила, не пила, матом не сварилася і приносила безпритульних собак у класи. Коли я закінчила школу у випускній сукні, яку сама перешила з маминої старої, я сказала, що більше ніколи не повернуся. Так що, вибачте мене. Школу я ненавиділа, а Школа ненавиділа мене", - написала Сєдокова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з сином Гектором.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сєдокова відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

Також портал Знай.uа писав, що Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.