Всіма відомий голлівудський актор Кіану Рівз 2 вересня відсвяткував свій ювілей. Зірці виповнилося 55 років.

Актор зіграв в багатьох картинах. Кращі ролі Кіану Рівза зібрані в збірці.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На гребені хвилі", 1991

Джонні Юта – молодий агент ФБР, що спеціалізується на роботі під прикриттям. Він не раз виходив з найскладніших ситуацій, завжди доробляючи свою роботу до кінця. Його черговим завданням стає проникнення в банду злодіїв, але ці люди виявилися не звичайні грабіжники. Свої вміння вони використовують при кожному новому пограбуванні, а стати частиною команди дуже непросто. Щоб увійти в банду і зупинити злочинців, Джоні доведеться довести, що він такий же, як вони.

"Мій особистий штат Айдахо", 1991

Скотт – син мера Міста вуличне поведінку і чоловіча проституція для нього – бунт. Майк – гей, що страждає нарколепсією, не має жодних засобів до існування. Разом два хастлера пускаються в подорож у пошуках мами Майка, яке приводить в його рідне місто – Айдахо, і далі в Італію і назад в Портланд.

"Костянтин: Повелитель пітьми", 2005

Джону Костянтину вдалося побувати в пеклі і повернутися назад. Народившись зі здатністю розпізнавати помісь ангелів і демонів, Костянтин під тиском обставин намагається здійснити самогубство, лише б позбавитися від болісних бачень. Проте невдало. Відроджений проти власної волі він знову опиняється у світі живих. Тепер він патрулює кордон, який розділяє рай і пекло.

"Репродукція", 2018

Талановитий вчений-біолог Уїлл Фостер втрачає в автокатастрофі свою сім'ю. Одержимий бажанням повернути до життя дружину і дітей, він переступає закони наукової етики і самої природи. Але коли інформація про його відхід додому доходить до керівництва фірми, в якій працює головний герой, на вченої починається полювання.

"Джон Уік 3", 2019

Продовження фільму про Джона Уике. Джону Уику в третій раз не вдається піти на пенсію. Він порушив закони готелю для кілерів "Континенталь", скоївши вбивство на його території, і сам став мішенню для полчищ найманців. У Джона залишається останній шанс, щоб втекти з Нью-Йорка.

Нагадаємо, що зібрали кращі меми на 29 липня з Кіану Рівз.

Як повідомляв портал Знай.ua, фільм "Матриця" отримала продовження.

Також портал Знай.ua писав, що Кіану Рівза помітили в незвичному образі.