Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс досить відвертий кадр, засвітивши довжелезні ноги. Так, артистка показала, як засмагає на березі озера, а ще похвалилася ідеальним сніданком.

"Шостка! Ну прям лечу до вас!", - пожартувала Полякова. Варто зазначити, що артистка не тільки завзято тренується щодня, але і стежить за своїм харчуванням. Саме таке прагнення допомогло їй добитися ідельного тіла, яке Оля охоче демонструвала в різних бікіні.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.