Історичний фільм "Ціна правди" розповість історію молодої валлійського журналіста Гарета Джонса, який в 1933 році відправився в Радянський Союз, щоб донести до світової спільноти правду про злочини сталінського режиму та Голодомор в Україні.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У широкий український прокат стрічка вийде 28 листопада.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Світова прем'єра картини відбулася на Беринском кінофестивалі в лютому 2019 року. Зовсім недавно картина потрапила в лонг-лист премії Європейської кіноакадемії. Шорт-лист стане відомий в листопаді, а переможців оголосять 7 грудня.

Зовсім скоро відбудеться всеукраїнська прем'єра трейлера фільму.

Промо-кампанія фільму в Україні базується на масштабному соціально-просвітницькому проекті компанії Film.ua Group за підтримки генерального медіапартнера каналу "Україна", метою якого є популяризація персони Гарета Джонса в Україні і світі та збереження пам'яті про Голодомор в Україні 1932-1933 років.

Нагадаємо, вийшов новий трейлер фантастичного "Фокстер & Макс" про собаку-супергероя.

Як повідомляв Знай. ua, в мережі з'явився трейлер нового "Термінатора".

Також Знай. ua писав, що Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.