Як відомо, британська модель і актриса Кара Делевінь стала обличчям жовтневої обкладинки "ELLE". Вона поділилася своїми думками про модну індустрію і дружбу в ній, розповіла про свій роман з Ешлі Бенсон і прийняття власних дивацтв.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Якщо чесно, я не очікувала, що хтось з індустрії буде зі мною дружити. По-перше я не думала, що люди захочуть бути моїми друзями, а по-друге, переживала, що все це буде не дійсним. І я була приємно здивована! Ми відразу ж подружилися з Джордан Данн і Карлі Клосс. Через якийсь час я зустрілася з Кендалл. Ми разом зробили кілька шоу і навіть словом не обмовилися. А зрештою заговорили, я сказала: "Ти здаєшся класної, давай сходимо куди-небудь?". І вона погодилася. Це було дуже легко", - поділилася модель.

сьогодні говорила з Хелен Міррен і запитала її: "Коли ти робила що-небудь легке?". Вона відповіла: "Ніколи". Моделінг не був легким, правда. Я навіть не думала, що стану успішною. Але через кілька років зрозуміла, що ця робота погано впливає на мене – фізично або емоційно. Вийшло так, що картинки, на яких я виглядаю гарно, стали єдиним, що мені в собі подобалося. Заберіть їх, заберіть білборди, і не залишиться нічого. І я не вважала себе красивою. Я вважала гарною людини на білборді", - говорить актриса.

"Я розумію, чому люди так цікавляться моїми стосунками. Не хочу приховувати все настільки, щоб всі думали, що я чогось соромлюся. Але я ніколи не була в таких публічних відносинах, коли викладаєш спільні фото, ходиш на заходи. Люди роблять свої власні припущення, і саме це мене хвилює. Тому що коли щось настільки добре, ти не хочеш, щоб хто-небудь як-небудь змінив це", - заявила Кара.

"Я відчуваю себе краще, коли закохана. Не обов'язково у когось, можливо, в себе. Але не однієї і мати можливість розділити цей світ з кимось – неймовірне відчуття", - розповідає зірка.

"Коли я кажу, що треба приймати свої дивацтва, маю на увазі – прийняти те, що вам у собі не подобається. Коли-то в цю категорію входило все. Але я навчилася цінувати всі ці речі, хороші і погані. Зрештою, я закохуюся в людей з-за їх недоліків. І себе я полюбила теж з-за своїх недоліків", - поділилася британка.

Нагадаємо, що Кара Делевінь пішла по руках у французькому кабаре.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кара Делевінь таємно повінчалася з подругою.

Також портал Знай.ua писав, що Кара Делевінь розсекретила другу половинку.