Зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько радує шанувальників публікаціями в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс уривки з виступу другого випуску популярного шоу "Танці з зірками", де вони разом з партнером Максимом Леоновим виконали модерн. Так, парочка приміряла костюми оливкового кольору, імітуючи сварку між двома закоханими.

Варто відзначити, що сама Кравець до останнього сумнівалася, чи варто їй брати участь в проекті, а після зізнавалася, що все виявилося набагато складніше, ніж їй здавалося. Втім, зараз Олена впевнено рухається вперед, а фанати і судді залишаються в захваті від її виступів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.