Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка давно живе і працює в Росії, незважаючи на божевільний гастрольний графік, кинула всі справи та прилетіла до Києва привітати сестру з одруженням. І, як з’ясувалося, не дарма: під час весільного банкету саме їй дістався букет нареченої. Тепер, за всіма прикметами, Світлана повинна скоро вийти заміж.

Після цього громадськість почала активно стежити за молодшою сестрою суперзірки. Після весілля, шанувальники Лободи старшої постійно моніторять Instagram Ксенії та всіляко коментують її дописи.

Виявилося, молодша сестра Лободи постить не менше пікантних знімків, ніж сама співачка. Наприклад, на нових фото, які 26-річна дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram, вона позувала в синьому купальнику, який відмінно підкреслив її струнку фігуру.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Свій образ Ксенія доповнила пляжною накидкою чорного кольору і капелюхом.

"Прекрасне полонить назавжди. До нього не остигаєш". написала під фото сестра Лободи

Зазначимо, молодша сестра Світлани любить подорожувати і яскраво проводити свій відпочинок, з цього приводу також пропонуємо переглянути добірку кращих фото з відпочинку Ксенії Лободи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.