Епатажна співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинкою і навіть української Леді Гагою, часто балує шанувальників новими постами у соцмережі Instagram. І цього разу зірка не розчарувала фанатів і показала цікаве фото, на якому позує в дуже незвичному образі.

Як виявилося, Оля вирішила видати себе за зухвалу скромницю, та так, що її "рідний" продюсер не впізнав. Перед камерою співачка з'явилася в чорному піджаку оригінального крою, а руками в рукавичках ніби відтягує комірець, оголюючи зону декольте. Її волосся розпущене і незвично укладене, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою і зухвалий погляд. Шанувальники звичайно ж почали обговорювати нове фото співачки.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.