Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нове відео яке викликало безліч обговорень у мережі.

Як видно, Регіна зустрілася з відомим іспанським актором-красенем Маріо Касасом, відомим головною роллю у фільмі фільму "Три метри над рівнем неба". Актор прилетів до Москви у справах, але схоже від фанаток у нього немає відбою, а після фільму пройшло вже близько 10 років. Тодоренко теж є фанаткою Маріо Касаса, вона вирішила навчити його російської мові, і у нього не погано виходить. Красунчик говорить Регіні: "Я тебе люблю", і вона попливла від щастя. Здається, в цей момент телезірці позаздрили мільйони жінок.

Маріо Касас

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.