Популярний український репер та продюсер Потап, показав, як змінився його зовнішній вигляд через шлюб з відомою виконавицею Настею Камениских.

В одній з соцмереж Потап опублікував знімок, де він зображений в досить стриманому образі — темна футболка, традиційна "зачіска" під нуль і чи то суровий, чи то підозрілий погляд.

Потап

"Залишайся справжнім", — написав під фотографією музикант. Також у вухах репера блищать сережки і на знімку явно видно, що той помітно схуд.

Дописники в коментарях засипали Потапа компліментами. Вони в захваті від його фізичної форми, і, звичайно ж, згадують у цьому зв'язку його молоду новоспечену дружину Настю Каменських:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ви схудли і покращали, ось як людину змінює справжня любов"

"Люблю Потапа"

"Ви з Настею прекрасна пара"

"На концертах звук поганий"

"…харитина охоронець ваш, був шанс сфоткатися і все обламав"

"Український Брюсс Вілліс"

Нагадаємо, що Лорак впустила груди з халата, шанувальники побачили те, на що не розраховували: "Все перероблено".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Каменських вдарилася в духовні практики і показала чистий екстаз на відео: Коротше, мені подобається кайфувати".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочки Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім недавно виповнився рік.