Користувачі мережі випадково поховали легендраного американського актора Клінта Іствуда.

Так, на початку вересня в мережі почали активно поширюватт фейк про смерть зірки. На одному з новинних сайтів була опубликова сумна новина, яку супроводили траурним відео зі свічкою і фотографією зірки. Зазначалося, що Іствуд пішов із життя від серцевого нападу під час зйомок рекламного ролика.

Наївні користувачі впали в жалобу і поширити у себе в акаунтах пости про те, як вони шкодують про смерть Іствуда. Допомогли впоратися з фейком знакомвые зірки: радіоведучий Грег Брейді написав у Twitter, що нещодавно розмовляв з Клінтом.

На даний момент легендарному "ковбою" вже 89 років, але він не перестає працювати. Він активно займається гольфом і знімається в кіно. Так, в 2020 році очікується вихід фільму з Іствудом під назвою "Балада про Річарда Джуелла".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, легендарний актор згасає від раку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер легендарний режисер.

Також "Знай.ua" писав, померла легендарна голлівудська актриса.