Як стало відомо, голлівудська актриса Лінда Хемілтон, яка знялася в новому "Термінаторі: Темні долі", де повернулася до своєї ролі Сари Коннор, зробила дуже відверте зізнання. Знаменитість в інтерв'ю для "The New York Times" повідомила, що вже досить багато років, як дала обітницю безшлюбності.

Слід зазначити, що при цьому вона не мала ніяких статевих стосунків протягом 15 років.

Знаменита Лінда, яка з 1991-го по 1999-й полягала у відносинах з режисером Джеймсон Кемероном, зізналася, що відносини для неї більше не мають ніякого значення.

"Час наодинці з собою мені подобається більше за будь дозвілля з ким-небудь іншим. Я дотримуюся целібат вже майже 15 років. І я вже перестала звертати на це увагу, тому що це не має значення - чи у всякому разі не має значення для мене. У мене і так є відносини з оточуючим мене світом і людьми, які його населяють", - поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що зірка серіалу "Школа" забула про сором і зірвала з себе форму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джей Ло вразила сміливим виходом на червону доріжку.

Також портал Знай.ua, писав, що легендарний актор Клінт Іствуд загинув на знімальному майданчику.