Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавний ролик, на якому в рамках шоу "П'ятниця з Регіною" виконала розбишацьку пісню під гітару разом з чоловіком Владом Топаловим. Так, артистка заспівала досить імпульсивно, зізнавшись, що цього "шедевру" її навчили мама з тіткою.

"Все-таки дівчинку з селища Котовського забрати можна, а от селище Котовського з дівчинки НІКОЛИ 😆💪🏻!
Цієї одеської хуліганської пісні мене навчили мої мама і тітка) Тільки вони могли посіяти цей шедевр у моїй тендітній дитячій голові 😄👍", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Ну і репертуар! 🙈", "Молодці, дуже добре вийшло Відмінно геніально талант.🙏⬜👍😘🐼👌💕♥", "Дуже імпульсивно👍😆", "Круто💖💖💖", "🤣🤣🤣🤣вогонь😆", "Дуже душевно!😄".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.