Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс забавні спільні селфі з новоспеченим чоловіком Олександром, показавши, як вони проводять час разом. Так, артистка поскаржилася, що коханий вічно щось їсть, в той час як сама Аліна сіла на дієту і лише заздрить йому.

"Коли Аля села на дієту, а Саня вічно жере", - засумувала Гросу. Варто нагадати, що парочка влаштувала розкішне весілля в Італії ще 1 червня, після чого Аліна і почала показувати фоловерам Сашка, якого приховувала від сторонніх очей цілих чотири роки. Тепер молодята дають різні інтерв'ю, відверто розповідаючи про стосунки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.