41-річна українська артистка травесті-діва Монро вирішила розповісти про творчість і згадує, якою була, коли починала, що купила на свій перший гонорар, ділиться мудрістю і, як завжди, багато іронізує.

Так, артистка згадує про свій перший гонорар, який вона заробила, виступаючи в образі Мерилін Монро на відкритті нічного клубу "Клітка", і на що його витратила.

"Помаду Lancome. Я мріяла про це. У магазині на вулиці Леніна, зараз це Богдана Хмельницького, в 90-х відкрився перший великий парфюмерно-косметичний магазин. Я ж працювала над собою і змушувала себе зайти в дорогий магазин, тому що було дуже соромно, ніяково… Я ж мріяла про червоній помаді Lancome. Вона коштувала 12 доларів, на 1999 рік це було ціле багатство, як зараз 100. І ось свій перший гонорар, 10 доларів, я витратила на помаду", - поділилася Монро.

Також часто розмірковуючи про ситуації країні, артистка навіть не замислюється втручатися в політику.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зараз депутати молоді, свіжі, соковиті. Я ж на їх тлі буду ніби підошва від фейкових китайських лабутенов. Та й профільної освіти у мене немає. Мене зупиняє. Я вважаю, що депутат – це, в першу чергу, законотворець, і повинен бути присутнім якийсь освітній базис. Це велика відповідальність перед людьми. Однозначно, має бути якась особиста програма або програма партії. Якщо я її не зроблю, як мені потім людям в очі дивитися? Я в своєму житті дуже багато брехала, так само, як багато депутати, займалася пустозвонством, так що кращі роки свого життя хочеться все-таки прожити у відносній чесності і щирості", - заявила Діва.

Також артистка розповіла про андеграундному русі, закриті клуби для drag queens.

"У нас культура drag queen була сформована в якійсь мірі моїм стилем. Така дуже жіночна травесті, максимально схожа на жінку. Ніхто не замазував собі брови, не малював їх на потилиці, не робив цей гипермакияж, не шив дуже авангардні костюми. В основному, всі були схожі на відомих співачок, або ж на красивих гламурних жінок. Ми росли на пострадянської естради, кумири були інші. І звичаї теж. Під пляшку горілки включали і пародіювали Алегрову та Лоліту, в кращому випадку Наталія Орейро. Це зараз в Україні культура травесті радує різноманітністю стилів. З'являються дійсно яскраві, оригінальні drag queen", - каже Монро.

Ще невгамовна Монро поділилася про наболіле, а саме своєму віці.

"Дуже Хвилює. Я вже не можу випити пляшку шампанського без наслідків. Я його відчуваю. Та й якась тварюка нагадає. Тому кожен день без винятків, без вихідних, у мене обов'язково тренування. Це може бути аеробне навантаження, біг або швидка ходьба, потім силові вправи з гумками або на турніках, або ж я стрибаю на скакалці і розтяжка. Мені важкувато вже пробігти 10 км. тоді Потрібно обмежити себе у всьому. Ні алкоголю, ні кави, ні солодкого, ні мучного. Я-то бодрюсь, розповідаючи всім, що віку немає, є внутрішнє відчуття. Так, у мене є внутрішнє відчуття, що я молоденька, що мені все ще 22 і ось я тільки на старті. Але є фізіологія і природне старіння. Від нього ти нікуди не втечеш. І доводиться багато в чому обмежувати себе зараз. І харчування, яке було в 20-30, після 40 іншого. І емоційний фон повинен бути інший. Є такі мрії, цілі і завдання, які дуже легко і швидко ти отримуєш в молодості. А коли тобі вже за…, і 20 років свого життя провела в стресі і проводиш далі в стресі, тому що пильну увагу. Я хотіла цього уваги, але все одно ставлення не завжди адекватне. Я не Настя Каменських і не Тіна Кароль, які всім подобаються. Я - травесті-діва Монро. Людина незрозумілий, складний, дивний, і таке ж до мене ставлення. У підсумку, незважаючи на те, що хейтеров мало, а позитивних коментарів та компліментів все більше, я все одно продовжую потрапляти в ситуації, коли мені нагадують: ти – другий сорт", - поділилася артистка.

А ось смерть артистку ніяк не лякає, адже "це неминуче", так і текст епітафії підібрала. Однак, вона найбільше переживає за своїх домашніх улюбленців - кішок.

""Невгамовна Монро. Жила красиво". Без дат… І можливо додала б "…Я повернуся", - говорить артистка.

Також невгамовна Діва вже замислювалася і про пенсії.

"Однозначно, це буде інтернет, канал, соціальні медіа. Тим же, чим і зараз. Максимально збільшувати свою аудиторію, демонструвати, що в будь-якому віці життя прекрасне. Вихвалятись. Ось всім на зло. І в 90, а я сиджу на своєму Youtube-каналі і дулі кручу, в маразмі. І в шпагаті", - заявила артистка.

До того ж, Монро ще й не приховує свої інтимні подробиці.

"Можу вибирати і не відмовляю чоловікам, які проявляють увагу. Нарешті дійшло, що секс і любов – це різні речі. Любов – це взагалі-то невротичний розлад. Я постійно перебуваю у стані закоханості. І дійсно мені як-то щастить, що я зустрічаю людей, з якими у мене romantic amour. А веселі по*бушки – це прекрасно. Не потрібно розглядати своїх потенційних сексуальних партнерів як раз і на все життя", - поділилася артистка.

І звичайно ж вона поділилася своїми емоціями і почуттями про творчо діяльності за 20 років.

"Трошки сумно, звичайно, але, з іншого боку, я дуже щаслива, що не вмерла, що дожила. Тому що я була в групі ризику, і про це не варто забувати. Нічні клуби, гулянки, безладні зв'язки, які мене минули. Дякую мамі і татові і їх виховання. Випадкові знайомства, компанії. Це все не сприяло розвитку мене як цілісної особистості. І дуже багато мої друзі, які зі мною починали, тусувалися, вже на тому світі. Когось скосив ВІЛ, когось наркотики, когось цироз печінки. Це були молоді, талановиті хлопці… Завжди думайте перш, ніж щось хочете зробити, навіть якщо вас несе. Просто навчіться включати голову. Ну і підвищуйте свій рівень грамотності в питаннях особистого й інтимного життя", - уклала українська артистка.

Нагадаємо, що українська травесті-діва Монро показала нове цікаве фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, травесті-діва Монро показала фото десятирічної давності.

Також портал Знай.ua писав, що травесті-діва Монро показала модницям, що таке стиль.