З 14 вересня починається новий 10 сезон "Х-Фактора", і творці шоу приготували максимум сюрпризів для своїх фанатів. Однак серед сюрпризів, є і для журі шоу — так, на кастинги прийшов легендарний голос України.

У першому ж випуску шоу, на суддів Ігоря Кондратюка, Олю Полякову, Настю Каменських та Андрія Данилка чекав дуже приємний сюрприз. Поки судді радилися між собою, вони зненацька почули голос за кадром — хтось співав пісню Вакарчука, його неповторним голосом.

"Хто це?", "Це Славік?", "Це Вакарчук?", - почали перемовлятися між собою.

А глядачі завмерли в напруженому очікуванні побачити свого кумира.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через кілька хвилин Контратюк попросив вийти співака на сцену: "А на сцену, Славко?". Але, хто ж насправді вийшов на сцену? В анонсі ми тільки побачили кеди і безрукавку. Чи дійсно Вакарчук відірвався від передвиборної гонки, щоб вшанувати Х-Фактор своєю присутністю?

Нагадаємо, в три кроки: експерти вирахували, як Вакарчуку стати президентом України.

Як повідомляв Знай.uа Вакарчук може стати найкращим президентом: як зірки підтримали лідера ОЕ.

Знай.uа писав, Вакарчук - президент? Міфи і правда про плани лідера "Океан Ельзи".