Зірка Кварталу 95 Олена Кравець з дочкою Марією знялася в кліпі Pianoбоя Дмитра Шурова та хіп-хоп-співачки Аліни Паш.

Соліст проекту Ріапобой Дмитро Шуров представив кліп на свою нову пісню "Перша леді", записану разом з хіп-хоп-співачкою, фіналісткою шоу "Х-фактор 6" Аліною Паша (Alina Pash).

Сам музикант назвав свою відеороботу гімном жіночому різноманіттю і силі духу тих жінок, які змінюють світ на краще.

Відеокліп опубліковано на YouTube-каналі Шурова. У ньому знялося багато відомих жінок, в тому числі і зірка "95 Кварталу" Олена Кравець. Разом з Оленою в зйомках взяла участь її 16-річна дочка Марія. А саму актрису на цей раз можна побачити в незвичайному амплуа - зі сльозами на очах.

"Заплакати Олену Кравець змусила режисер. Смішну Олену бачила вся країна, ми хотіли, щоб Олену пізнали як драматичну актрису і як жінку з людськими слабостями", - поділилася піар-менеджер і дружина Дмитра Ольга Шурова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шуров закликав жінок не боятися бути самими собою, адже саме цим вони і цікаві.

"Мене ніхто не любить та не полюбить. Бо я надто товста чи худа. Бо вже стара - за 30 перевалило. Бо в мене великий ніс, маленькі груди, короткі ноги. Бо я не маю таланта, не маю грошей, живу у провінції. Я ніколи нічого не досягну, бо, бо, бо… " Але ж парадокс: я не зустрічав ще жодної нецікавої жінки. Я бачу, що у кожної з вас є своя суперсила, неповторна врода та цілий світ можливостей. Цінуй свою індивідуальність, розвивай свої таланти, досягай своїх цілей - й завжди знайдеться той, хто хоче бути поруч з такою, як ти", - каже Дмитро Шуров.

Музикант назвав пісню "Перша Леді" своєю одою жіночому різнобарв‘ю та силі духу жінок, які змінюють наш світ на краще.

"Хочеш бути боксеркою? Будь. Хочеш бути одиначкою? Нема питань! Хочеш волонтерити - вперед! Хочеш бути бізнемвумен - тільки за! Хочеш бути просто красивою, але народився чоловіком? Завжди знайдеться той, хто підтримає тебе", - розповів про ідею кліпу Ріапобой.

Користувачі мережі дякують артистів за таке надихаюче відео:

"Діма, дякую за пісню-комплімент всьому жіноцтву "
" ЖІЗА. Дівчата, будьте коханими і будьте собою "
" Як приємно дивитися і слухати, немає оголених тіл, непристойностей. " " Браво !!!! Молодець !!!!! "
"Як завжди в точку кожне слово, здається народився хіт "
" Кожна нова пісня краща за попередню і як завжди стане хітом! "
" Як завжди душевно и глибоко, супер пісня ", - пишуть користувачі